Jobba hos oss

 

Här listar vi våra lediga tjänster som ska tillsättas just nu. Hittar du ingen ledig tjänst som passar just dig så går det självklart bra att skicka in en spontanansökan. Fyll i formuläret nedan eller maila din ansökan till ansokan@rhodin-eklund.se

 

Upplagd: 2019-08-08
Ansök senast: 2019-09-30

Elektriker

Vi söker just nu ett antal elektriker för arbete på större projekt, såsom om-/nybyggnation av skolor, sjukhus, tågstationer mm.

Din profil

Du som söker är utbildad elektriker och har minst tre års erfarenhet inom yrket. Har du tidigare arbetat som ledande montör och trivs i den rollen ser vi det som meriterande.  Som person är du initiativtagande, noggrann och drivs av att skapa nöjda kunder. Du är van vid att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. B-körkort och liftkort är meriterande.

Vi erbjuder

Du blir en del av en välfungerande och trevlig enhet med ett positivt arbetsklimat. Du får arbeta under stor frihet och variation samt ges möjlighet att ta ansvar. Rhodin & Eklund El & Tele AB är ett stabilt företag som firar 100 år under 2021 och vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap.

Fakta om tjänsten

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Arbetstid: Dagtid 07.00-16.00 med start enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön


Namn *
Namn
Välj nedan vilken tjänst du söker